Menu

Papier ryżowy

Papier ryżowy to cienki, półprzezroczysty plaster wykonany z mąki ryżowej, mąki z tapioki, soli i wody. Papier ryżowy jest używany do przygotowywania różnych dań kuchni azjatyckiej, w szczególności sajgonki. Przed użyciem papier ryżowy moczy się w ciepłej wodzie, aby zmiękł i stał się elastyczny. Następnie wypełnia się go mięsem, warzywami, ziołami lub innymi składnikami do smaku. Sajgonki mogą być podawane świeże lub smażone. Papier ryżowy jest zdrową i bezglutenową alternatywą dla makaronu lub chleba.

6 pozycje

Parametry
Cena

Producent

Proszę wyszukać tekst

Filtruj wyniki wyszukiwania według pełnego tekstu

Zaloguj się

Zapomniane hasło

Preferencje dotyczące prywatności

Używamy plików cookie, aby usprawnić Państwa wizytę na tej stronie, analizować jej wydajność i gromadzić dane na temat jej użytkowania. W tym celu możemy korzystać z narzędzi i usług stron trzecich, a zebrane dane mogą być przekazywane partnerom w UE, USA lub innych krajach. Klikając „Akceptuj wszystkie pliki cookie", wyrażają Państwo zgodę na takie przetwarzanie. Szczegółowe informacje można znaleźć poniżej lub zmienić swoje preferencje.

Oświadczenie o ochronie prywatności

Pokaż szczegóły
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zaloguj się

Zapomniane hasło

Produkt został dodany do koszyka
Kontynuować zakupy Koszyk