Tapioka i skrobia kukurydziana
Skrobia z tapioki to produkt otrzymywany z korzenia manioku, tropikalnej rośliny pochodzącej z Ameryki Południowej. Skrobia z tapioki jest używana do gotowania i pieczenia, zwłaszcza w kuchni azjatyckiej. Skrobia z tapioki jest również używana do produkcji perełek tapioki, które są dodawane do deserów, puddingów lub herbat bąbelkowych. Skrobia z tapioki jest bezglutenowa i zawiera wiele węglowodanów oraz kilka ważnych witamin i minerałów.
-
Dodaj do ulubionych
W magazynie (57 szt.)
5,81 zł
-
Dodaj do ulubionych
Skrobia kukurydziana 400g
Skrobia kukurydziana, odpowiednia do zagęszczania. kraj pochodzenia Wietnam, 400g
W magazynie (59 szt.)
12,03 zł
-
Dodaj do ulubionych
W magazynie (5 szt.)
8,81 zł
-
Dodaj do ulubionych
Perełki tapioki 400g
Perełki tapioki duże 400 g z Tajlandii. Idealne do przygotowywania deserów i napojów o bogatej konsystencji, odpowiednie dla różnych diet.
W magazynie (84 szt.)
9,03 zł
-
Dodaj do ulubionych
W magazynie (41 szt.)
8,45 zł