Tapioka i skrobia kukurydziana
Skrobia z tapioki to produkt otrzymywany z korzenia manioku, tropikalnej rośliny pochodzącej z Ameryki Południowej. Skrobia z tapioki jest używana do gotowania i pieczenia, zwłaszcza w kuchni azjatyckiej. Skrobia z tapioki jest również używana do produkcji perełek tapioki, które są dodawane do deserów, puddingów lub herbat bąbelkowych. Skrobia z tapioki jest bezglutenowa i zawiera wiele węglowodanów oraz kilka ważnych witamin i minerałów.
-
Dodaj do ulubionych
W magazynie (20 szt.)
5,82 zł
-
Dodaj do ulubionych
Skrobia kukurydziana 400g
Skrobia kukurydziana, odpowiednia do zagęszczania. kraj pochodzenia Wietnam, 400g
W magazynie (44 szt.)
12,04 zł
-
Dodaj do ulubionych
Perełki tapioki 400g
Perełki tapioki duże 400 g z Tajlandii. Idealne do przygotowywania deserów i napojów o bogatej konsystencji, odpowiednie dla różnych diet.
W magazynie (70 szt.)
9,04 zł
-
Dodaj do ulubionych
W magazynie (37 szt.)
8,46 zł
-
Dodaj do ulubionych
Wyprzedane
8,81 zł