Menu

Ocet

Ocet ryżowy jest wytwarzany ze sfermentowanego ryżu i ma łagodniejszy i słodszy smak niż zwykły ocet. Nadaje potrawom świeży i kwaśny smak. Ocet ryżowymoże być używany do aromatyzowania ryżu do sushido marynowania mięsa lub warzyw, do przyrządzania sosów lub sałatek, a także jako składnik solanek do marynowania.

Ocet jabłkowy jest używany od tysięcy lat nie tylko jako eliksir leczniczy, ale także jako środek oczyszczający i detoksykujący do usuwania zarazków, bakterii, zapachów, a nawet plam. Doskonale nadaje się jako dodatek do zielonych warzyw liściastych, ogórków i pomidorów.

5 pozycje

Parametry
Cena

Producent

Proszę wyszukać tekst

Filtruj wyniki wyszukiwania według pełnego tekstu

Zaloguj się

Zapomniane hasło

Preferencje dotyczące prywatności

Używamy plików cookie, aby usprawnić Państwa wizytę na tej stronie, analizować jej wydajność i gromadzić dane na temat jej użytkowania. W tym celu możemy korzystać z narzędzi i usług stron trzecich, a zebrane dane mogą być przekazywane partnerom w UE, USA lub innych krajach. Klikając „Akceptuj wszystkie pliki cookie", wyrażają Państwo zgodę na takie przetwarzanie. Szczegółowe informacje można znaleźć poniżej lub zmienić swoje preferencje.

Oświadczenie o ochronie prywatności

Pokaż szczegóły
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zaloguj się

Zapomniane hasło

Produkt został dodany do koszyka
Kontynuować zakupy Koszyk