Menu
Fasola czerwona 500g

Vegan

Fasola czerwona adzuki 340 g. Kraj pochodzenia Chiny. Czytaj więcej

W magazynie

Dostarczymy Państwu: Poniedziałek 05.05.2025

13,48 zł

11,33 zł bez VAT

Dodaj do ulubionych

Musisz się najpierw zalogować

Watchdog

Musisz się najpierw zalogować

Numer magazynu: 205001

Producent:

Opis

Czerwona fasola adzuki 340 g

Nazywana jest fasolą kidney, ale jest bliżej spokrewniona z fasolą mung. Pochodzi z Azji, gdzie była uprawiana przed 1000 r. p.n.e. W Chinach i Japonii jest używana głównie do słodkich potraw. Typowym przykładem jest słodki krem mochi. Z namoczonej fasoli przygotowuje się następnie gorący napój przypominający herbatę. W Japonii adzuki jest drugą najpopularniejszą rośliną strączkową po soi.

Fasola adzuki wspomaga odporność, trawienie, zapewnia detoksykację organizmu, wspomaga utratę wagi, zwiększa masę mięśniową oraz wzmacnia układ kostny i stawy.

Stanowi doskonałą profilaktykę osteoporozy lub raka. Można ją namoczyć, a następnie ugotować. Jest stosowany jako dodatek do sałatek, zup, a nawet słodkich dań. Ma wspaniały orzechowy smak i jest bardzo zdrowy

Dyskusja 0

Brak Komentarzy

Nowy komentarz

Fasola czerwona 500g
Fasola czerwona 500g

13,48 zł

11,33 zł bez VAT

Produkty alternatywne

Nowy komentarz

Kod kontrolny

i

Zaloguj się

Zapomniane hasło

Preferencje dotyczące prywatności

Używamy plików cookie, aby usprawnić Państwa wizytę na tej stronie, analizować jej wydajność i gromadzić dane na temat jej użytkowania. W tym celu możemy korzystać z narzędzi i usług stron trzecich, a zebrane dane mogą być przekazywane partnerom w UE, USA lub innych krajach. Klikając „Akceptuj wszystkie pliki cookie", wyrażają Państwo zgodę na takie przetwarzanie. Szczegółowe informacje można znaleźć poniżej lub zmienić swoje preferencje.

Oświadczenie o ochronie prywatności

Pokaż szczegóły
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Produkt został dodany do koszyka
Kontynuować zakupy Koszyk