Menu
Naturalnie fermentowany sos sojowy Shoyu 250ml

Naturalnie fermentowany sos sojowy Shoyu 250ml

Naturalnie fermentowany sos sojowy Shoyu 250 ml. Kraj pochodzenia Tajlandia. Czytaj więcej

W magazynie

Dostarczymy Państwu: Piątek 02.05.2025

16,89 zł

14,19 zł bez VAT

Dodaj do ulubionych

Musisz się najpierw zalogować

Watchdog

Musisz się najpierw zalogować

Numer magazynu: Z00069

Producent:

Opis

Naturalnie fermentowany sos sojowy Shoyu 250 ml. Kraj pochodzenia Tajlandia.

Sos sojowy jest jedną z głównych przypraw kuchni tajskiej i jest obecny w każdym tajskim gospodarstwie domowym. Healthy Boy Shoyu Soy Sauce to tradycyjny sos sojowy pozyskiwany z najwyższej jakości ziaren soi poddawanych fermentacji przez okres do 12 miesięcy.

Healthy Boy Shoyu Soy Sauce jest idealny do wszystkich japońskich potraw, takich jak sushi, marynaty rybne, dania z ryżu lub jako sos do przystawek. Tradycyjny japoński sos sojowy różni się od chińskiego sosu sojowego tym, że zawiera pszenicę i dlatego ma nieco łagodniejszy smak. Ten uniwersalny sos nadaje każdej potrawie pyszny, pikantny smak.

Dyskusja 0

Brak Komentarzy

Nowy komentarz

Naturalnie fermentowany sos sojowy Shoyu 250ml
Naturalnie fermentowany sos sojowy Shoyu 250ml

16,89 zł

14,19 zł bez VAT

Produkty alternatywne

Nowy komentarz

Kod kontrolny

i

Zaloguj się

Zapomniane hasło

Preferencje dotyczące prywatności

Używamy plików cookie, aby usprawnić Państwa wizytę na tej stronie, analizować jej wydajność i gromadzić dane na temat jej użytkowania. W tym celu możemy korzystać z narzędzi i usług stron trzecich, a zebrane dane mogą być przekazywane partnerom w UE, USA lub innych krajach. Klikając „Akceptuj wszystkie pliki cookie", wyrażają Państwo zgodę na takie przetwarzanie. Szczegółowe informacje można znaleźć poniżej lub zmienić swoje preferencje.

Oświadczenie o ochronie prywatności

Pokaż szczegóły
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Produkt został dodany do koszyka
Kontynuować zakupy Koszyk