Menu

Miso, Dashi

Miso i dashi To dwa podstawowe składniki kuchni japońskiej. Miso to sfermentowana pasta wytwarzana z soi, ryżu lub jęczmienia, która ma słony i słodkawy smak. Dashi to bulion z wodorostów kombu i suszonych płatków rybnych bonito. Razem tworzą one zupę misoktóra jest podawana jako przystawka lub dodatek do dania głównego. Miso i dashi są bogate w białko, witaminy i minerały oraz mają wiele korzyści zdrowotnych.

Tutaj znajdziesz wszystko, czego potrzebujesz, aby przygotować pyszne miso i dashi.

16 pozycje

Parametry
Cena

Producent pokaż wszystko

Proszę wyszukać tekst

Filtruj wyniki wyszukiwania według pełnego tekstu

Zaloguj się

Zapomniane hasło

Preferencje dotyczące prywatności

Używamy plików cookie, aby usprawnić Państwa wizytę na tej stronie, analizować jej wydajność i gromadzić dane na temat jej użytkowania. W tym celu możemy korzystać z narzędzi i usług stron trzecich, a zebrane dane mogą być przekazywane partnerom w UE, USA lub innych krajach. Klikając „Akceptuj wszystkie pliki cookie", wyrażają Państwo zgodę na takie przetwarzanie. Szczegółowe informacje można znaleźć poniżej lub zmienić swoje preferencje.

Oświadczenie o ochronie prywatności

Pokaż szczegóły
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zaloguj się

Zapomniane hasło

Produkt został dodany do koszyka
Kontynuować zakupy Koszyk