Menu

Olej

W naszej ofercie znajdziesz popularne oleje nadające się do przygotowania wszelkiego rodzaju dań kuchni azjatyckiej. Wśród najpopularniejszych pęczak:

Olej ryżowy to olej pozyskiwany z otrębów ryżu. Charakteryzuje się łagodnym smakiem oraz wysoką zawartością witaminy E i przeciwutleniaczy. Olej ryżowy stosowany jest głównie w kuchni azjatyckiej do smażenia lub marynowania.

Olej sezamowy to olej tłoczony z nasion sezamu. Ma silny orzechowy smak i aromat oraz jest bogaty w nienasycone kwasy tłuszczowe. Olej sezamowy jest używany do aromatyzowania sałatek, zup i sosów.

Olej kokosowy to olej pozyskiwany z miąższu orzecha kokosowego. Ma słodki, kokosowy smak i zapach, a w temperaturze pokojowej ma postać stałą. Olej kokosowy jest używany do pieczenia, gotowania lub jako produkt kosmetyczny.

16 pozycje

Parametry
Cena

Producent pokaż wszystko

Proszę wyszukać tekst

Filtruj wyniki wyszukiwania według pełnego tekstu

Zaloguj się

Zapomniane hasło

Preferencje dotyczące prywatności

Używamy plików cookie, aby usprawnić Państwa wizytę na tej stronie, analizować jej wydajność i gromadzić dane na temat jej użytkowania. W tym celu możemy korzystać z narzędzi i usług stron trzecich, a zebrane dane mogą być przekazywane partnerom w UE, USA lub innych krajach. Klikając „Akceptuj wszystkie pliki cookie", wyrażają Państwo zgodę na takie przetwarzanie. Szczegółowe informacje można znaleźć poniżej lub zmienić swoje preferencje.

Oświadczenie o ochronie prywatności

Pokaż szczegóły
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zaloguj się

Zapomniane hasło

Produkt został dodany do koszyka
Kontynuować zakupy Koszyk