Mieszanki do zawijania Panko
Bułka tarta panko to japoński rodzaj panierki używanej do panierowania mięsa, ryb lub warzyw przed smażeniem. Bułka tarta panko jest grubsza i bardziej chrupiąca niż tradycyjna bułka tarta i nadaje potrawom pyszną teksturę. Bułka tarta panko doskonale nadaje się do sushi, filetów rybnych, kotletów z kurczaka i różnych warzyw.
-
Bułka tarta panko 1 kg
SUPER CENA Bułka tarta panko typ japoński Inaka 1 kg. Kraj pochodzenia Korea Południowa. Minimalna trwałość 17.10.2024
Skladom (26 szt.)
24 zł
-
Bułka tarta panko 200 g
Japońska bułka tarta panko Inaka, 200 g, idealna do tworzenia chrupiącej warstwy podczas panierowania krewetek, nuggetsów z kurczaka lub kotletów. Lekka konsystencja i niska absorpcja tłuszczu.
Skladom (79 szt.)
6,46 zł
-
Bułka tarta Panko GOGI 200g
Chrupiąca japońska bułka tarta Panko GOGI jest idealna do smażenia. Tworzy lekką, puszystą panierkę o doskonałej teksturze.
Skladom (112 szt.)
13,51 zł
-
Płatki mąki tempura Tenkasu 50g
Tenkasu tempura płatki 50g | Japońskie ciasto
Vypredané
12,03 zł