Mieszanki do zawijania Panko
Bułka tarta panko to japoński rodzaj panierki używanej do panierowania mięsa, ryb lub warzyw przed smażeniem. Bułka tarta panko jest grubsza i bardziej chrupiąca niż tradycyjna bułka tarta i nadaje potrawom pyszną teksturę. Bułka tarta panko doskonale nadaje się do sushi, filetów rybnych, kotletów z kurczaka i różnych warzyw.
-
Dodaj do ulubionych
Bułka tarta panko 1 kg
SUPER CENA Bułka tarta panko typ japoński Inaka 1 kg. Kraj pochodzenia Korea Południowa. Minimalna trwałość 17.10.2024
W magazynie (52 szt.)
23,07 zł
-
Dodaj do ulubionych
Bułka tarta panko 200 g
Japońska bułka tarta panko Inaka, 200 g, idealna do tworzenia chrupiącej warstwy podczas panierowania krewetek, nuggetsów z kurczaka lub kotletów. Lekka konsystencja i niska absorpcja tłuszczu.
W magazynie (54 szt.)
7,47 zł
-
Dodaj do ulubionych
Bułka tarta Panko GOGI 200g
Chrupiąca japońska bułka tarta Panko GOGI jest idealna do smażenia. Tworzy lekką, puszystą panierkę o doskonałej teksturze.
W magazynie (118 szt.)
13,92 zł
-
Dodaj do ulubionych
Bułka tarta Panko GOGI 1 kg
Lekka i puszysta bułka tarta Panko GOGI 1 kg do idealnie chrupiących potraw smażonych. Doskonała do tempury, kotletów i innych azjatyckich dań.
W magazynie (74 szt.)
41,39 zł
-
Dodaj do ulubionych
Płatki mąki tempura Tenkasu 50g
Tenkasu tempura płatki 50g | Japońskie ciasto
Wyprzedane
12,30 zł